Atatürk İlkokulu

Vizyon: Öğrencilere temel beceri ve davranışları kazandırmak için iyi bir eğitim hizmeti sunan, yeniliklere açık, kendini sürekli geliştiren model bir kurum olmak.

Misyon: Öğrenciyi merkeze alan; katılımcı, iş birliğine dayalı bir eğitim anlayışıyla; mutlu ve temel becerileri kazanmış bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 0

Saatler: Başlama:08-10 Bitiş:18-20
Isınma: Kaloriferli(Doğal Gaz)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda taşımalı eğitim kapsamında çevre mahallelerden gelen 5 servis bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: HALK EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN KIZLAR İÇİN VOLEYBOL, ERKEKLER İÇİN FUTBOL KURSU AÇILIYOR.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: -OKULUMUZDA ÖĞRENCİLERİMİZİN DOĞAYI TANIMALARI İÇİN UYGULAMA BAHÇESİ YAPILMIŞTIR. -OKULUMUZDA ´´GERİ DÖNÜŞÜM´´ KONULU ETWİNNİNG PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -"ERASMUS+ PROGRAMI OKUL EĞİTİMİ AKREDİTASYONU" İSİMLİ ERASMUS+ PROJESİNİN EĞİTİM HAREKETLİLİKLERİ KAPSAMINDA 08-06-2022 - 14-06-2022 TARİHLERİ ARASINDA, AVUSTURYA’NIN VİYANA ŞEHRİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJE HAREKETLİLİĞİ FAALİYETLERİNE OKULUMUZDAN ÖĞRETMEN KATILIMI SAĞLANMIŞTIR. -OKULUMUZ 1-E VE 3-D SINIFI ÖĞRENCİLERİ VE SINIF ÖĞRETMENİMİZ HÜLYA ÇELİK İLE AYHAN DERİN ALMANYA MARİAKUNİGUNDA OKULU İLE KARDEŞ OKUL PROJESİ YÜRÜTMEKTEDİRLER.

Telefon - 0 372 615 15 68

WEB - https://caycumaataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - YENİ MAHALLE ACAR SOKAK NO1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Yeni Mah. Acar Sk. No:1 Çaycuma/Zonguldak

Adres - YENİ MAHALLE ACAR SOKAK NO1 ÇAYCUMA / ZONGULDAK

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde olup, otogara 2km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, il merkezine 50 km uzaklıktadır.